4. yıldız habercisi
Sivas karşısında alınan 4-1'lik galibiyetle, Akhisar deplasmanı öncesi Galatasaray'da moraller tavan yaptı. Bu galibiyet sadece kupanın değil, şampiyonluğun da habercisi.
Kupa zaferi, Aslan’a ilaç gibi geldi. Ligin son haftalarında sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşaşan Sarı-Kırmızılı ekipte, kupa yarı finalinde, Sivas gibi güçlü bir rakip karşısında alınan 4-1’lik galibiyetle moraller tavan yaptı.
Böylece Akhisar Belediye deplasmanı öncesi hem özgüven kazanan hem de şampiyonluk yolundaki rakiplerine adeta mesaj gönderen Galatasaraylı futbolculara göre, bu galibiyet sadece kupanın değil, şampiyonluğun da habercisi.
4. yıldızı bir de Türkiye Kupası’yla taçlandırmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, haftayı kayıpsız kapatmanın hesapları içinde. Şu anda Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı, ama sezona Roberto Carlos’la başlayan Sivasspor’u deviren Cim Bom, şimdi de Brezilyalı antrenörün yeni takımı Akhisar’ı, benzer bir tarifeyle mağlup etmeye hazırlanıyor.
Derbiye kadar kayıp yok
Ligin son virajına girerken, rakiplerine nazaran daha rahat bir fikstüre sahip olan Galatasaray, 33. haftadaki Beşiktaş derbisine kadar tek bir puan kaybı dahi yaşamadan yola devam etmeyi planlıyor. Bu yüzden Sarı-Kırmızılı ekibin tüm idmanları, gol çalışmaları üzerine kuruluyor. Ancak savunmadaki sıkıntıların devam etmesi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu, bu bölge için önlem almaya itiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!


























