36 yaşında rekor bir imza atacak!
ABD Ligi şampiyonluğu yaşadığı Los Angeles Galaxy ile sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu, Fransa Ligi lideri Paris Saint Germain'e rekor rakama imza atacak.
Webaslan Dış Haberler
Sezon başında kulübü satın alan Nasser Al-Khelaifi'nin ısrarla istediği Beckham Fransız kulübünden 18 ayda 14 milyon Euro alacak. Beckham yaşı ilerlemesine karşın alacağı yıllık 9.3 milyon ücretle dünyanın en çok kazanan yıldızları Cristiano Ronaldo ve Messi'yi çok yaklaşacak. Tecrübeli futbolcu, ülkesinden Tottenham ve Queens Park Rangers'ın tekliflerini ise reddetmişti.
Öte yandan Paris Saint Germain'in spor direktörü Leonardo, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, transfer olasılığı konusunda Beckham ile görüştüğünü, sonuçlanmasının zaman alacağını, tüm tarafları memnun edecek bir anlaşma zemini aradıklarını söyledi.
Takımın gayet iyi durumda olduğunu belirten Leonardo, Beckham'ın kendilerini tercih etmesinden mutluluk duymaları gerektiğini kaydetti. ABD'nin LA Galaxy takımıyla sözleşmesi gelecek ay sona erecek olan Beckham, Avrupa'nın iki büyük kulübünden teklif aldığını söylemişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Leipzig'den Real Madrid'e Diomande yanıtı!

Hull City, Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattı

Enzo Maresca'dan Pep Guardiola için övgü!

Enzo Maresca'dan Rodri açıklaması!

Carlo Nicolini'den Zeki Çelik yorumu

Hull City'nin hedefi Florentino Luis

Newcastle United, Aladji Bamba'yı açıkladı

Chelsea, Maxence Lacroix için anlaştı!

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong



























