3 milyon euro açıklaması!
Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz, kendisi hakkında öne sürülen 3 milyon euro istediği iddialarına cevap verdi.
Webaslan.com

Şener önceki gün Gol Çizgisi programına canlı yayında telefonla konuk olurken hem eleştirilere cevap verdi hem de Lemi Çelik'in Burak Yılmaz ile ilgili verdiği çok önemli bir bilgiye açıklık getirirken; milli forvet bu iddialara twitter'dan cevap verdi.
Trabzonspor'dan 1,8 milyon euro alırken, Galatasaray'a yıllık 2,3 milyon euro karşılığında tranfser olan golcü futbolcu ile transferinin ardından konuştuğunu söyleyen Çelik, “Burak Trabzonspor'dan neden ayrıldığını bana anlattı. 'Bana bir para teklif gelmedi. 3 milyon euro verselerdi kalacaktım' dedi. Kendisini karşılarına alıp bu konuda konuşmadıklarını söyledi" ifadelerini kullandı.
BURAK, TWITTER'DAN CEVAP VERDİ
Lemi Çelik'in kendisi hakkında 3 milyon euroluk iddiasını twitter'daki hesabından yalanlayan Burak, şu açıklamayı yaptı:
"Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Celik'in benimle alakali yaptigi aciklama kesinlikle gercegi yansitmamaktadir."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'ta temizlik, 5 veda kapıda!

Jonathan David, Juventus'ta!

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi
