3 maç, 9 gün, 9 puan!
Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, 9 günde 3 maça çıkacak. Hedef 9 puan!..

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ı zorlu bir maraton bekliyor. Arka arkaya kaybettiği puanlarla büyük bir şok yaşayan sarı-kırmızılar, 9 günde 3 kritik maça çıkacak.
Gençlerbirliği maçının ardından Salı günü Rumen temsilcisi CFR Cluj ile Türk Telekom Arena'da mücadele edecek olan Galatasaray, bu maçtan 4 gün sonra da Kayserispor'u ağırlayacak.
Ankara deplasmanından 3 puan çıkararak liderliği elde tutmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek için Cluj'u evine eli boş yollamanın hesaplarını yapacak.
Cluj öncesi olası bir puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray, kritik 9 günde gücünü göstermeyi hedefliyor.
YÖNETİMDEN DESTEK
Oyuncularına zorlu dönemin önemini anlatan teknik direktör Fatih Terim ve ekibine bir destek de Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan geldi.
Önceki gün Florya'ya giden Başkan Ünal Aysal, tesislerde futbolcularla bir araya geldi. Aysal'ın yanında Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Refik Arkan da yer aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!
