3 isim için transferde seferberlik!
Kısa süre içinde transferleri açıklamak isteyen Galatasaray, 3 futbolcu üzerinde duruyor.
Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. BeIN SPORTS'un haberine göre hali hazırda kadrosunda 14 yabancı bulunan sarı kırmızılı ekip, hem kadroda yer açmak hem de transfer bütçesi yaratmak istiyor. Nijeryalı stoper Ozornwafor'un başka bir takıma kiralanmasına kesin gözüyle bakılırken, gelecek isimler konusunda Diagne'nin durumu belirleyici olacak.
Galatasaray ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Senegalli oyuncu'nun iyi bir bonservis ile gönderilmesi ile birlikte hem forvet hem orta saha transferinin bitirilmesi planlanıyor.
FALCAO, DENİZ, EMRE
Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile büyük oranda anlaşma sağlanırken hedef; Fransız ekibine bonservis bedeli ödememek.
Bu arada bir süredir transfer görüşmeleri yapan 2. Başkan Abdürrahim Albayrak, Augsburg maçı öncesi sarı kırmızılıların kampına geldi.
Deniz Türüç ve Emre Mor gündemdeki yerini korurken transferlerin lig başlamadan önce bitirilmesi planlanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!

Everton, Burnley karşısında iki golle kazandı

Real'de Rodri hareketliliği: City satışa hazır

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!


























