3 Büyükler, 17'lik yeteneğin peşinde!
Eski milli futbolcuların Semih Yuvakuran'ın üçüz oğullarından Utku Yuvakuran, Beylerbeyi Kulübü'nde inanılmazı başardı. Kalesine atılan 9 penaltıdan 8'ini kurtaran 17 yaşında ve 1.92 metre boyundaki genç yetenek, Atletico Madrid tarafından yakın takibe alındı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri de Utku'yu devre arasında transfer etmek için harekete geçti.
Hürriyet
Bir zamanlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Milli Takım’da oynadığı futbolla Türk futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Semih Yuvakuran şimdilerde farklı bir heyecan yaşıyor.
Yuvakuran’ın henüz 17 yaşında olan üçüzlerinden Utku Yuvakuran, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Beylerbeyi'nin kalesinde harikalar yaratıyor.
17 yaşında devraldığı kalede kendisine atılan 9 penaltıdan 8 tanesini kurtarmayı başaran Utku’yu izlemek için İspanyol devi Atletico Madrid ve ismi açıklanmayan bir Alman kulübü geldi.
Bu iki kulübün yanı sıra, Fenerbahçe, Galatasaray Beşiktaş da 17 yaşındaki Utku’yu devre arasında kadrolarına katmak istiyorlar.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı
























