3 ayrılık için KAP geldi!
Galatasaray'ımız, 3 oyuncu ile ayrılığı resmen duyurdu.
Galatasaray'mız, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na 3 futbolcusuyla ilgili açıklama yaptı.
Emrecan 2 yıllık sözleşme yenileyip Alanyaspor'a kiraladı. Berk İsmail Ünsal, Giresunspor'a kiralık olarak gönderilirken, Amrabat için alınacak rakamın ise 3.5 milyon euro olduğu resmen açıklandı.
İŞTE YAPILAN BİLDİRİM...
"1)Profesyonel oyuncularımızdan Emrecan Coşkun'un sözleşmesi 2016-2017 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Buna göre futbolcuya 2016-2017 sezonunda 300.000 TL sabit transfer ücreti ve 15.000 TL maç başı ücreti ödenecektir. Futbolcumuzun 2015-2016 futbol sezonunun sonuna kadar bedelsiz olarak Alanyaspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda da anlaşmaya varılmıştır. Kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri Alanyaspor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir.
2)Profesyonel oyuncularımızdan Berk İsmail Ünsal'ın 2015-2016 futbol sezonunun sonuna kadar bedelsiz olarak Giresunspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri Giresunspor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir.
3)Profesyonel oyuncumuz Noureddine Amrabat'ın Malaga CF SAD kulübü 'ne transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, 30.08.2014 tarihli kiralama sözleşmesinde yazılı olan satın alma opsiyon tutarı (3.500.000 EUR) Şirketimize transfer bedeli olarak ödenecektir."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri

Ferran Torres'ten geleceği için yanıt: "Ne olacağını bilemezsiniz"

Fulham, Real Madrid'den ikinci transferini açıkladı: Cesar Palacios

Fulham, Gonzalo Garcia'yı duyurdu!

Bernardo Silva'dan transfer itirafı ve Mourinho sözleri


























