2017/18 Galatasaray = Joga Bonito!
Gomis’i, Belhanda’sı, Ndiaye’si sahada coşuyor... Yönetimi locada, taraftarı tribünde, hocası kulübede mest oluyor.  
Fotomaç
2017/18 Galatasaray = Joga Bonito!

Cimbom hazırlık maçlarında ümit vermemişti ardından Wesley Sneijder krizi ve Östersunds faciası sonrası hem yönetim hem de teknik direktör İgor Tudor büyük eleştiriler almıştı. Ancak transferlerin gelmesinden sonra sarı-kırmızılılar çehre değiştirdi.

Maicon, Mariano, Ndiaye, Fernando, Belhanda ve Gomis'in takıma oturmasıyla Aslan da inanılmaz değişim yaşandı. Evinde Kayseri'yi 4'leyen Galatasaray, önceki gün de Osmanlıspor'u deplasmanda 3 golle geçmeyi bildi.

8 YIL SONRA 7 GOL ATTILAR

Igor Tudor'un önderliğinde kısa sürede seviye atlayan Galatasaray taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Geçen sezon 1 şut atmak için 90 pas yapan Galatasaray, yeni sistemde artık 'dikine' oynuyor. Bu da hemen tabelaya yansıdı.

Son olarak 2009-10 sezonunda Frank Rijkaard yönetiminde 2 haftada 8 gol atan Cimbom bu müthiş başarıyı Tudor döneminde tekrarladı. Bu yenilenmiş Galatasaray'ı izleyenler meşhur 'Joga Bonito' (Güzel oyun) demekten kendilerini alamıyorlar.

Daha bu takıma Feghouli de katılacak. Asamoah transferinin de eli kulağında.

DURAN TOP DERDİ SÜRÜYOR

Aslan'da işler birçok kategoride iyiye giderken duran top sıkıntısı aynen devam ediyor. Bu sezon yenilen 2 gol de duran toptan geldi. İgor Tudor bu sorunu kısa sürede çözmek için çareler arıyor.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler