200 bin euro için yandık
Ünal Aysal döneminde uyarıya "İki yıl bize yeter. 200 bin Euro ceza ödeyelim" diyen G.Saray, 4 yıllık takip ve 400 bin Euro cezayı kabul etse men olmaktan kurtulacaktı
6 Mayıs 2014 tarihinde UEFA, bütçesini 60 milyon dolar aşan Galatasaray'a, 200 bin Euro ceza ile 2 yıl takiple FFP konusunda ilk uyarıyı yapmıştı.
Ceza tutarının azlığı o dönemde, Ünal Aysal yönetiminin başarısı olarak lanse edildi. Acı gerçek geçen Salı günü UEFA ile yapılan görüşmede ortaya çıktı. UEFA hakimleri, FFP için ek süre talep eden Başkan Dursun Özbek ve yetkililere, "Biz size 2 sene önce ne kadar erteleme istiyorsunuz diye sorduk. 4 yıl takip (erteleme) alma hakkınız vardı ancak o dönemki kulüp çalışanları, 'Bize 2 yıl yeter' dediler" yanıtını verdiği öğrenildi.
Başarının cezası iki yıl sonra dün Avrupa'dan kovularak ödendi. O dönemdeki birçok kulüp, hala 4 yıllık takip sürecinde incelemelerini sürdürüp, bütçelerini düzenlemeye çalışıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama






















