20 günlük bekleyiş!
Galatasarayımızda başkan Ünal Aysal'ın sözleşmesini uzatacağımızı açıkladığı Semih Kaya için henüz resmi açıklama gelmedi.
Milliyet
Başarılı stoper Başkan Ünal Aysal’ın “1-2 gün içinde yeni mukavele yapacağız” demesinin üzerinden 20 gün geçmesine karşın henüz masaya çağrılmadı.
Takımın vazgeçilmezleri arasında yer almasına karşın en az paraya oynayan isim olan ve zam bekleyen genç stoper, Burak, Selçuk ve Muslera’ya yapılan yüklü iyileştirme sonrası kendisine de yeni bir protokol yapılmasını ümit ediyordu.
Ancak teknik direktör konusundaki belirsizlik yüzünden Başkan Ünal Aysal ve kurmayları tamamen bu konuya eğildiler. Basketbol final sürecinde yaşananlar da buna eklenince Semih konusu ikinci plana itildi.
Teknik direktör sorununun çözülmesinin ardından sarı-kırmızılı yönetimin, Semih Kaya ile masaya oturup ciddi bir zam yapması bekleniyor. 1.4 milyon liraya oynayan 23 yaşındaki Semih Kaya’nın yeni ücretinin senelik 1.3 milyon euroya çıkacağı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"





























