19'luk forvet Galatasaray'da
Galatasaray, Almanya'nın Wuppertaler takımından 1998 doğumlu santfror Tarık Baydemir'i transfer etti.
Hürriyet

Galatasaray, bir yandan kadrosunu önemli isimlerle güçlendirirken, diğer yandan takımı gençleştirme yönünde önemli adımlar atıyor.
Galatasaray, Almanya'nın Wuppertaler takımından 1998 doğumlu santfror Tarık Baydemir'i transfer etti.
Galatasaray Futbol Akademisi editörü Gökay Akpınar, Sarı-Kırmızılılar’ın Tarık Baydemir’i renklerine bağladığını duyurdu.
Geçtiğimiz yıl U19 Milli Takımı’nın formasını giyen Tarık, bugün sezonu açan Galatasaray U21 Takımı ile antrenmanlara başladı.
Daha önce Dortmund, Bochum, Schalke ve Duisburg gibi takımların da altyapılarında oynayan 1.83 boyundaki Tarık geçtiğimiz sezon başında da Galatasaray tarafından denenmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Diogo Jota, hayatını kaybetti!

Como, Jesus Rodriguez'i transfer etti!

Arteta'dan orta sahaya hamle: Christian Norgaard

Juventus, Jonathan David transferinde sona geldi!

Inter'de barış toplantısı: Çalhanoğlu ve Martinez

Napoli, Noa Lang'ı bitirmek üzere!

Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun alternatifini buldu!

Arsenal, Gyökeres transferinde sona yaklaştı!

Liverpool'da teknik ekipte değişim: Van Bronckhorst ve Taffarel

Jonathan David, Juventus'la anlaştı!
