13 yıl sonra ilk kez!
Londra'da düzenlenen Emirates Kupası'nın son maçında mücadele eden Galatasaray, UEFA Kupası mücadelesinden 13 yıl sonra Arsenal ile karşı karşıya geldi.
Anadolu Ajansı
İki takım en son 2000 yılında, o zamanki adıyla UEFA Kupası finalinde kozlarını paylaşmıştı. Normal süresi golsüz sona eren mücadelede, sarı-kırmızılı ekip, penaltı atışları sonrasında kupayı müzesine götüren taraf olmuştu.
13 yıl önce oynanan final maçında yine Fatih Terim Galatasaray, Fransız teknik adam Arsene Wenger de Arsenal'ı çalıştırıyordu. Sarı-kırmızılı ekibin UEFA Kupası'nı kazandığı maçta forma giyen kaleci Taffarel ile Ümit Davala ve Hasan Şaş, bugün teknik direktör Fatih Terim'in yardımcıları olarak yedek kulübesindeki yerlerini aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Southampton'a 3 dava daha!

Bernardo Silva'dan Manchester City'ye veda!

Joao Cancelo: "Favorim Galatasaray"
Avrupa futboluna yıllar sonra gelen şampiyonluklar damga vurdu

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da yılın futbolcusu seçildi

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Bournemouth, 127 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa arenasında!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!


























