13 maçtır formaya hasret!
Galatasaray'da önemli bir isim ısrarla forma bekliyor. İşte tüm gelişmeler ve detaylar burada...
Webaslan.com

Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Servet, en son Kardemir Karabükspor karşılaşmasında görev almıştı. Ligin 30. haftasında Gençlerbirliği ile oynanan mücadeledenin bitimine 5 dakika kala oyuna girmeye hazırlanan 31 yaşındaki futbolcu 'şanssızlık' yaşamıştı.
Gençlerbirliği karşısında sarı kart sınırında bulunan Semih Kaya'nın yerine Servet'i oyuna almayı planlayan Terim, Elmander'in sakatlık geçirmesi üzerine Milan Baros'u sahaya sürmüştü.
Sonrasında oynanan Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında da görev alamayan 1.91 boyundaki futbolcunun ligdeki forma hasreti 12 maça çıktı. Sivassspor ile oynanan maçta da oynatılmayan Servet, Galatasaray'ın son 13 karşılaşmasında şans bulamadı.
SEZON SONU YOLCU...
Devre arasında Mersin İdmanyurdu'ndan gelen teklifi az olduğu gerekçesiyle geri çeviren Servet Çetin, sarı-kırmızılı takımda gün sayıyor.
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan deneyimli savunmacının 5 yıllık Galatasaray serüveni de bitecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Donnarumma, PSG taraftarına veda etti!

Chelsea, deplasmanda West Ham'a gol olup yağdı!

PSG, sahasında hata yapmadı

Harry Kane'den hat-trick ve Bayern Münih'ten rahat galibiyet!

Inter, Diouf'u kadrosuna kattı!

Everton'dan Tyler Dibling için anlaşma!

Villarreal, Renato Veiga'yı transfer etti!

Roma'dan Sancho alternatifi: Eljif Elmas!

Yann Sommer'den geleceği için mesaj!

PSV, Bayern Münih'den aldı: 15 milyon Euro!
