12 milyon çöpe mi gidecek?
Herkes yapılan bomba transferleri konuşuyor. Ancak Riera'yla Baros'un elde kalması hem teknik heyetin hem de yönetimin başını ağrıtıyor. İki oyuncuya bu sezon ödenecek rakam 12 milyon TL!

Sarı-Kırmızılılar’da Albert Riera’yla Milan Baros’un bir türlü elden çıkartılamaması büyük sorun yaratıyor.
Bu durum, yabancı kontenjanı nedeniyle teknik heyetin canını sıkıyor. Yönetim ise işin ekonomik boyutu nedeniyle dertli. Galatasaray’da adeta idman topçusu haline gelen iki oyuncunun maliyeti dudak uçuklatıyor.
Cim Bom, bu sezon sadece Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarının kadrosunda yer alan ancak forma giymeyen Riera’ya 2.9 milyon Euro (6.5 milyon TL) ödeyecek. Üstelik İspanyol futbolcunun sonraki iki sezon alacağı yıllık ücret ise 3 milyon Euro (6.75 milyon TL)! Baros’un durumu da farklı değil. Şu ana kadar hiçbir maçın kadrosuna dahi giremeyen Çek futbolcuya da yönetim yılda 2.5 milyon Euro (5.5 milyon TL) verecek. Kısacası, Fatih Terim’in oynatmayı düşünmediği bu iki oyuncuya ödenecek toplam 12 milyon TL adeta havaya uçacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

VAR kararı maça damga vurdu: Barcelona, Olympiakos'a fark attı!

Xabi Alonso'dan Arda ve Kenan Yıldız'a övgü!

El Clasico öncesi Barcelona'ya olay gönderme!

Real Madrid, Endrick'i gönderiyor

Napoli taraftarları, Hollanda'dan gönderildi!

Real Madrid: "Arda Güler satılık değil!"

Bayern Münih, Kompany ile uzattı

Nicolo Zaniolo: "Artık olgunlaştım"

Nottingham Forest'ta Sean Dyche dönemi

Brentford, West Ham'ı iki golle devirdi!
