''11 yabancı'' için tokat gibi cevap
Galatasaray'ın yeni transferlerinin ardından güçlenmesi ve 11 yabancı ile sahaya çıkması 'bazılarını' telaşlandırırken, Ersin Düzen'den çarpıcı bir yanıt geldi.
Yeni transferlerimizle güçlendiğimiz bugünlerde bir kez daha 'bazıları' dillerine yabancı kuralını doladı.
Yabancı kuralı ve Galatasaray'ın Alanyaspor karşısına 11 yabancı ile çıkmasına eleştirenlere spor yorumcusu Ersin Düzen'den de dikkat çeken bir yanıt geldi.
Ersin Düzen, bu konu hakkında yaptığı kısa değerlendirmede ''Galatasaray’ın 11 yabancı futbolcuyla oynaması eleştiriliyor. 10 gün önce altyapıdan yetiştirdiği Ozan Kabak’ı 11 milyon Euro’ya satan, birkaç gün önce Yunus Akgün’e teklif gelen Galatasaray’dan bahsediyoruz. Yakın zamanı unutan bir kitleye sahibiz'' ifadelerini kullandı.
💥Yabancı kuralını diline dolayanlara...
— Webaslan.com (@webaslan) 2 Şubat 2019
🔐''Bu kural 14 yabancı kuralı değil, bu kural 14 Türk kuralı. Siz 14 yabancı almak zorunda değilsiniz.'' pic.twitter.com/pPfVZ6dCz4
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

























