100'ler kulübüne 2 kaldı

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu 63 günlük gol suskunluğunu Kayseri’de noktaladı. Burak Yılmaz’ın, 100’ler kulübüne girmesi için 2 gol kaldı.  

Milliyet
100'ler kulübüne 2 kaldı
Süper Lig’in son iki yıldaki Gol Kralı Burak Yılmaz, Kayserispor deplasmanında kendine geldi.  Ligdeki son golünü 25 Ağustos’ta Bursaspor deplasmanında (1-1) atan ve o tarihten sonra büyük bir suskunluğa bürünen tecrübeli futbolcu tam 63 gün sonra rakip fileleri havalandırdı. Emre Çolak’ın pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan ve düzgün bir vuruşla kaleci Ertuğrul’u avlayan Burak büyük bir mutluluk yaşadı.

Bu sezon ligde 3 gole ulaştı
Ligdeki gol sayısını 3’e çıkaran Burak, Teknik Direktör Roberto Mancini tarafından 79. dakikada Ceyhun Gülselam’la değiştirildi.
Burak Yılmaz, Süper Lig kariyerindeki gol sayısını toplamda 98’e çıkardı.

Antalyaspor, Beşiktaş, Manisaspor, Trabzonspor ve Galatasaray formaları altında ligde golle buluşan Burak, Fenerbahçe’de oynadığı dönemi golsüz kapatmıştı. Başarılı futbolcunun 100’ler kulübüne girmesine de sadece 2 gol kaldı. Tecrübeli oyuncu ligde 2 gol daha atarsa 100’ler kulübünün yeni üyesi olacak.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler