10 numarayı Terim verdi
Galatasaray'da yeni transfer Melo'nun 10 numaralı formayı almasında teknik direktör Fatih Terim'in birebir etkili olduğu belirtildi.
Milliyet

Sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzaladıktan sonra forma numarası ile ilgili soruya, “Katı kurallarım yok, ama 4 numaranın boşta olması güzel. Taraftarlarımız 4 numaralı formaları alabilirler” yanıtını veren Melo’nun, Fatih Terim’in özel isteğini kırmadığı ve 10 numarayı bu nedenle kabul ettiği öğrenildi. Terim’in, “Bu formanın hakkını fazlasıyla vereceğine inanıyorum. Sana güvenmesem transferin için bu kadar ısrarcı olmazdım. Bu formayı giymek sana yakışır” diyerek, 10 numarayı sambacıya emanet ettiği belirtildi.
BEKLENTİ YÜKSEK OLUR
Fatih Terim’in, Juventus’tan 1+1 yıllığına kiralanan Melo ile yaptığı toplantıda, Galatasaray’da 10 numaradan beklentilerin her zaman yüksek olduğunu anlattığı da vurgulandı. Terim, Melo’ya 10 numaralı formayı giyen futbolculara karşı taraftarların özel bir sempati duyduğunu anlatırken, başarılı futbolcu da bundan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
3.3 milyon euroluk yıllık ücreti nedeniyle yönetim kurulu içinde tartışma yaratan Melo’dan büyük beklentisi olan Fatih Terim’in, tecrübeli futbolcuya hem saha içinde hem de saha dışında özel görevler vereceği ifade edildi. Bu arada Melo’nun almadığı 4 numaralı forma, diğer oyuncular da talip olmayınca boşta kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Girona, 11 maç sonra kazandı!

Milan'dan iki dakikada geri dönüş!

Al Hilal, Bruno Fernandes'i istiyor!

Arsenal'de Jorginho, Brezilya yolcusu!

Zaniolo için İtalya'da yorum: "Fiorentina kariyerinin sonu!"

Real Madrid'de Alaba'ya veda kararı!

Joao Felix için sürpriz gelişme!

Flick: "Lewandowski yedek başlayacak"

İtalya'da taraftar gruplarına yönelik soruşturmada 7 gözaltı daha geldi!

Bayer Leverkusen'de Alonso yerine Arbeloa!
