"1 milyon euro yüzünden..."
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Lokomotiv Moskova'ya 2-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takımın gruptan çıkma şansı kalmadı. Avrupa Ligi bileti ise son maçlarda belli olacak. Karşılaşmanın ardından konuşan Ali Ece, Eren Derdiyok'un kaçırdığı pozisyonlar hakkında konuştu!
Webaslan.com

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun 5. haftasında Lokomotiv Moskova'ya Rusya deplasmanında 2-0 yenilen Galatasaray, son maçlar öncesi üst tura yükselme şansını yitirdi.
Geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 4 puan toplayan sarı-kırmızılı takım, 3. sıradaki yerini korudu.
Galatasaray'ın Rusya'da aldığı yenilginin ardından grupta ilk iki sırada bulunan Porto ve Schalke 04 bir üst tura yükselmeyi garantiledi.
"Gomis olsaydı Galatasaray gol atardı"
Karşılaşmanın ardından konuşan spor yazarı Ali Ece, "Eren'in heba ettiği pozisyonların bazıları Gomis'in ayağına gelseydi Galatasaray bu maçta gol atardı, yenilmezdi, bu kadar geriye düşmezdi. 1 milyon euroluk zam meselesi" yorumunda bulundu!
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
