..Ve Sabri konuştu; "Kırdı..."
Galatasarayımızda sürpriz bir şekilde kadro dışı bırakılan Sabri içini yakın çevresine döktü.
Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu’nun, kadro dışı bırakılması büyük yankı uyandırdı.
Ttecrübeli futbolcuyla ilgili gün boyu sıcak gelişmeler yaşandı. Sarı kırmızılılarda 11 yıllık dönemi Prandelli’nin raporu ile sona eren ve 26 kişilik Avusturya kamp kadrosunun dışında kalan Sabri, ayrılık ateşini yaktı. İtalyan hocanın İstanbul’a ayak bastığı salı günü kendisini Florya’da karşılayan tek oyuncu olan Sabri, bu kararın altında ise Prandelli’nin imzasının olmadığını belirtti.
1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VARDI
Kendisini arayan dostlarıyla konuşan Sabri’nin, “Bu 3 gün içinde Prandelli’nin aldığı bir karar olamaz. Kaldı ki, geçen sezonun sonunda iyi bir performans sergiledim. Galatasaray benim tapulu malım değil. Yıllarca kaptanlık yaptım. Ayrılığın bu şekilde olması beni kırdı. Böylesi yakışmadı. Artık mesaj alındı. İsterlerse sözleşmemi feshetsinler. Artık kal deseler de kalmam” dediği öğrenildi.
Bir yıl daha kontratı olmasına karşın Mancini’nin tavsiyeleri ve Prandelli’nin raporu ile Sabri’nin kamp kadrosuna alınmadığı bilgisi de kulüp tarafından verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, liderlik koltuğunu bırakmadı

Tottenham nefes aldı, Crystal Palace bunalımda

Sunderland ile Leeds United yenişemedi

Napoli, Höjlund ile tam gaz yarışta

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!

Real Madrid'den Ruben Neves'e ret!

Nicolas Jackson'ın menajerinden İtalya itirafı























