Florya'ya bahar geldi...
Sarı-kırmızılı futbolcuların yanı sıra Hagi'nin neşeli hali dikkat çekerken, dünkü maçta 90 dakika forma giyen oyuncular koşu yapmakla yetindi. As takımdan Ergün ve Hasan ise saha etrafında yürüyüş yaptı. Antrenmanda, diğer futbolcular ise şut çalışmasının ardından çift kale maç oynadılar. Galatasaray'ın bugünkü antrenmanına sakatlıkları bulunan Hakan Şükür, Volkan, Batista ve Suat ile ülkesinin milli takım kampına giden Baliç katılmadı.
Bu arada sarı-kırmızılı futbolcular, yarın izin yapıp, İstanbulspor maçının hazırlıklarını 26 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirecekleri antrenmanla sürdürecekler.
Galatasaray'ın forvet oyuncusu Ümit Karan, antrenman sonunda kaleye geçerken, yaptığı kurtarışlarla adeta kalecilik dersi verdi. Ümit, takım arkadaşlarının kaleye gönderdiği topları havada uçarak kurtarırken, kalecilere nazire yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'de Max Dowman'ın cezası onandı! 3 maç yok!

Manchester United'dan golcü hamlesi: Calvert-Lewin

Tren faciasından kıl payı kurtuldu! Cucurella'nın eşinden açıklama

Crystal Palace'a Ismaila Sarr'dan kötü haber!

Mourinho'dan Camavinga için kesin karar!

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü
























