Flaş! Basinas geliyor!

Yunan futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli orta saha oyuncularında olan Basinas, Galatasaray'a gelmek için saatler sayıyor. İspanya'nın Mallorca takımında forma giyen 32 yaşındaki Basinas, Sarı-kırmızılı kulüp ile büyük ölçüde anlaşma sağlarken, transferin gerçekleşmesi için bazı detayların çözülmesi bekleniyor. Basinas'a bazı İngiliz kulüplerininde talip olduğu ancak, Yunanlı futbolcunun Türkiye'de futbol oynamayı istemesi sebebiyle Galatasaray'ı tercih ettiği öğrenildi.
Sarı - kırmızılı yöneticilerin yaklaşık 10 gündür gizlilik ve titizlikle sürdürdükleri bu transferin, bir yada iki gün içinde kesin olarak sonlandırılması bekleniyor.
Basinas'ın, sezon sonunda Mallorca ile sözleşmesinin biteceği ve bu yüzden bonservis ücretininde yüksek olmadığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, 2.5 yıllık anlaşma teklif ettikleri Basinas'ın, teklifi son derece olumlu bularak, menejeri aracılığıyla Galatasaray'ın teklifini kabul etmek üzere olduğu öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!
