Fitch'in sakatlığı moralleri bozuyor
Sezonun ilk maçlarında ortaya koyduğu skorer oyunla takımının galibiyetlerinde büyük pay sahibi olan ABD'li oyuncunun sol baldır adalesinde sertleşme bulunduğu ve Türk Telekomspor karşısında oynayıp oynamayacağının yarınki maç öncesi belli olacağı açıklandı.
Kulüp doktoru Adnan Bağrıaçık, Fitch'in bugünkü antrenmana katılmadığını belirterek, ''Ancak bu oyuncunun durumu düne göre daha iyi. Yarınki karşılaşmada oynayabilecek gibi gözüküyor. Yarın sabah yapılacak idmanda deneyeceğiz. Fitch ağrı hissetmezse akşam da maça çıkacak. Bu oyuncu dışında Tufan, Mithat ve Burak'ın sakatlıkları var, ancak bu oyuncular Türk Telekomspor maçında oynayabilecek durumda'' diye konuştu.
Bu arada, takımın genel menajeri Recep Şen de Türk Telekomspor karşılaşmasının takımın ciddi takımlara karşı neler yapabileceğini görmek açısından önemli olduğunu dile getirdi.
Şen, şu ana kadar iyi bir performans ortaya koyduklarını vurgulayarak, ''Türk Telekomspor maçı hem taraftarımızla buluşmak adına, hem de galip gelme adına önemli bir maç. Umarım rakibimizi yenerek galibiyet serisini sürdürürüz'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'da Frenkie De Jong şoku!

Bayern Münih'te Kim Min Jae kararı

Liverpool'dan Inter'e Jones şoku!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması

Roma, Dybala ile nikah tazeledi!

Ferran Torres için 50 milyon euro

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Nestory Irankunda

Noa Lang için ayrılık iddiası!

Paulo Dybala, Roma'ya imzayı atıyor

Juventus'ta hedef Fikayo Tomori


























