Figo Mehmet denemeye alındı
Mehmet Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın altyapısında kendini gösterme fırsatı yakaladığını belirterek, heyecanını şöyle anlattı:
''Bölge Milli Takım kampından sonra Galatasaray, beni denemek üzere davet etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çok güzel günler geçirdim. Hocalar beni beğendiler. Ancak gördükleri bazı eksiklerimi gidermem için bana zaman tanıdılar. Bundan sonra Bölge Milli Takım kamplarında da beni izlemeye alacaklarını söyleyerek eksiklerimi gidermemi istediler. Şu anda benden istenenleri yapabilmek için çalışıyorum'' dedi.
Diyarbakırspor'da yeni sezon için teknik direktör Suat Kaya ile görüşülmesine de çok sevindiğini belirten Figo Mehmet, ''Suat hoca gelirse diğer hocalarla birlikte bizlere iyi bir altyapı eğitimi vereceklerine inanıyorum. Çünkü Florya'daki arkadaşlarım onunla yaşadıkları şampiyonlukları anlatıyorlardı'' diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus, ikinci yarıda açıldı: Kenan Yıldız boş geçmedi

Como, deplasmanda gövde gösterisi yaptı!

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

























