"Fener'i de yenerdik"

 

Milliyet
"Fener'i de yenerdik"
Alacakların ödenmemesi yüzünden geçen hafta antrenmanlara katılmayarak yönetimi protesto eden Galatasaraylı futbolcular önceki akşam Gaziantepspor karşısına kelimenin tam anlamıyla, "diken üstünde" çıkmışlardı. Çünkü puan kaybı halinde haklı davalarında bir anda haksız duruma düşme riskleri vardı. İşte bu gerilim, futbolcuları adeta tek yumruk haline getirdi. Gaziantepspor karşısında 6-0'lık sonuçla gol şov yapan Galatasaraylı futbolcular mücadeleden sonra yöneticilerle yaptıkları sohbetlerde çarpıcı ifadeler kullandılar. Futbolcular, müthiş bir hırsla oynadıklarına dikkat çekerek farklı galibiyetin kesinlikle tesadüf olmadığını dile getirdiler.

"Hiç fark etmezdi"

Yaşanan sıkıntılara rağmen rakiplerinin Fenerbahçe olması halinde bile farklı skorla kazanacak motivasyonla sahaya çıktıklarını vurgulayan Galatasaraylı futbolcular şunları söylediler: "Keşke Fenerbahçe ile oynasaydık. Çünkü o kadar inanarak sahaya çıktık ki, rakibin kim olduğu hiç fark etmezdi. Fenerbahçe ile karşılaşsaydık, onları da yenerek puan farkını azaltırdık. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız."

Medyaya da boykot

Öte yandan futbolcuların, Gaziantepspor maçının ardından aldıkları medyaya konuşmama kararının gerekçesi ortaya çıktı. Kendilerine yöneltilen tüm soruları yanıtsız bırakan oyuncuların, bazı yorumcuların, kaptanlar Hakan Şükür, Ergün Penbe ve Hasan Şaş'ı hedef almaları yüzünden, medyayı protesto ettikleri vurgulandı. Kendi aralarında yaptıkları toplantıda önce bir bildiriyle durumu kınamak isteyen futbolcuların daha sonra basına karşı konuşmama fikrini benimsedikleri öğrenildi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler