"Fenerbahçeli bile böyle yapmaz!"

"G.Saray çok zor günler geçiriyor. Bana camiadan 'Aday ol' baskısı var ama kararımı verdim. Aday olmayacağım. Borç artık ödenemez boyutlara ulaşmış durumda. Düşünün 27 Mart'ta seçime girsem ve seçilsem bile, mayıs ayının sonuna kadar toplam 26 milyon dolar ödeme yapmamız gerekecek. Peki, bu para nereden bulunacak? Kredi limiti bile kemiğe dayanmış durumda. Artık bankalardan para bulmak bile her geçen gün daha da imkansızlaşıyor. G.Saray uçuruma doğru sürükleniyor.
Öyle hatalar yapılıyor ki, şaşırmamak, üzülmemek elde değil. En son olarak emektar, G.Saray'ın bayrak adamı Bülent'in böyle dışlanması inanılamaz. Bir F.Bahçeli'yi getirip, G.Saray'ın başına koysak camiayı bu denli üzmek için bunu düşünemezdi. Umarım yönetim ve Terim bu kararından hemen vazgeçer. Yönetimlerin takımdan futbolcu gönderme, futbolcuyu cezalandırma işlevleri vardır ama bu oyuncu Bülent olunca akan sular durur. Hata, yeni hatalar getiriyor. G.Saray bunlardan büyük zarar görüyor
Bu durumdan çıkmanın tek yolu camia olarak Özhan Ağabey'e ve yönetimine yol gösterip, yardımcı olmak. Artık camia birlik olmalı. Kaybolan sevgi ortamı yeniden yaratılmak. Herkes elini taşın altına sokmalı. G.Saray her zaman kendi içinde çözümler üretir. Bugünlere çok zor engelleri aşarak geldik. Eğer kulübümüz bir dünya markası olduysa bunda herkesin emeği vardır. Şimdi bir hata varsa yine bunda da hepimizin bir parmağı vardır. İyi günlerde nasıl birliktelik oluyorsa, kötü günlerde de böyle olmalıdır."
Kaynak: Vatan
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!
