"Favori olmak kötü"

Son haftalardaki durumlarıyla herkesin kendilerini favori gösterebileceğini anlatan Hagi, şöyle devam etti: "Ben bundan endişe ediyorum. Kolay maç yoktur. Oyuncularıma (Maçın zorluğuna kendinizi ayarlayın. Bu tip maçlarda alacağımız puanlarla şampiyon olabiliriz. Bu yüzden hata yapmamalıyız) dedim. Herkes iyi konsantre olmalı."
Ümit Davala transferini yalanlamadı
Rumen teknik adam, bir gazetecinin, "Bugün gazetelerde Ümit Davala'nın transfer edileceği şeklinde haberler var. Bu konuda ne diyeceksiniz" sorusu üzerine, şunları söyledi: "Bu tip şeylerle ilgili konuşmak istemiyorum. Bunları zamanı geldiğinde görüşürüz. Benim tek ricam, bu tip şeylerin dışarıya çıkmaması. Bunlar bizim iç mutfağımızdaki konuşmalar. Bunların dışarıya çıkmasına kızgınım. Birçok konu dışarıya çıkıyor. Konuşanlar önümüzde çok zor fikstür olduğunu unutuyorlar. Ben birinci devrenin sonuna kadar maçlarla ilgiliyim. Galatasaray hakkında konuşan herkes sadece maçlarla ilgili konuşmalı."
Son dönemde gazetelerde bazı oyuncuların sözleşmelerinin uzatılması gerektiği ve transferlerle ilgili haberler çıktığını kaydeden Hagi, şöyle konuştu: "Bunların zamanı değil. Bunlarla ilgili konuşacak zaman gelecek. Biz şu anda iyi durumdayız. 6 hafta var. Çok zor program var. Bütün Galatasaray camiası yönetici, oyuncular ve teknik heyet sadece 6 maça konsantre olmalı. Onun dışında diğer şeyler ekstradır. Benim için önemsizdir. Bu tip şeyler bizim konsantremizi bozmak istiyor. Benim hoşuma gitmiyor. Önümüzdeki maçı kazanıp, milli takım arasında son maçlarımız için çok iyi hazırlanmamız gerekiyor."
Rumen çalıştırıcı, bir soru üzerine, Akçaabat Sebatspor maçında çok fazla hücumu düşündüklerini, savunmayı fazla önemsemediklerini ve o yüzden zorlandıklarını ifade etti.
Çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen defansif olarak zayıf oldukları için rakiplerinin kendilerini zorladığını dile getiren Hagi, "Rakibimiz sürpriz yapabilirdi. O maçta taktiksel hata yapıldı. Bazı oyuncularımızın görüşü taktiksel olarak hatalıydı. Maçtan önce çok gol atmalıyız diye kafalarına taktılar. Herkes hücuma çıktı. Hem ofansif hem defansif olarak çok iyi olmalıyız" dedi.
Hagi, sarı kart cezalısı Hasan'ın dışında eksikleri bulunmadığını, sabah sakatlık şikayeti olan Tomas'ın durumunun çok önemli olmadığını sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'den 7 yıllık sözleşme: Gittens!

Baturina'nın yeni adresi: Cesc'e 'evet' dedi!

Sevilla'da Marcao'dan ayrılık kararı

Garnacho, Manchester United'dan ayrılıyor!

Inter, Luis Henrique'yi kadrosuna kattı!

Guardiola, Kulüpler Dünya Kupası için sabırsızlanıyor

Milan'dan Leao için 70 milyon euro'luk karar!

Borja Sainz konuştu: Athletic Bilbao!

Marotta: "Inzaghi ayrılık kararını finalden sonra aldı!"

Nemanja Matic 4 maç ceza aldı!
