F.Bahçe hazırlıkları
Teknik direktör Erik Gerets, Sivasspor beraberliği sonrasında oyuncularına izin vermezken, sarı-kırmızılılar, Florya Atatürk Ormanı'nda basına kapalı kros çalışması yaptı.
Sakatlıkları geçen Necati ve Ergün'ün takımla birlikte antrenmana katıldığı, Inamoto'nun da tedavisinin ardından ormandaki idmanda sağlık ekibi gözetiminde yer aldığı bildirildi.
Tedavilerini sürdüren Hasan Şaş ve Arda'nın sahada kondisyoner Cevat Güler eşliğinde çalıştığı, Okan, Aydın ve Cihan'ın ise tedavilerine sağlık merkezinde devam edildiği belirtildi.
Kalecilerin ise kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde Metin Oktay Tesisleri merkez sahasında özel bir antrenman yaptıkları kaydedildi.
Galatasaray, derbi maç için hazırlıklarını, yarın ve perşembe sabahları basına kapalı yapacağı birer antrenmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"

Manchester United'da kazan kaynıyor!

Bruno Fernandes'e hırsızlık şoku!





















