Eski kulüp başkanları buluştu
Anadolu Ajansı

Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Mehmet Cansun ise konuşmasında, futbolun imajına sahip çıkılması gerektiğini dile getirerek, cezaların uygulanamamasının yaşananlarda etken olduğunu savundu.
Futbolun içindeki herkese büyük görev düştüğünü anlatan Cansun, "Futboldaki kavga ve çirkin tezahüratın özünde, alınan yaptırım kararlarının uygulanamaması yatıyor. Alınan müeyyidelerin uygulanamaması nedeniyle bunlar arttı. Küfür edenin bir daha oraya girememesi lazım. Bunu uygulayabildiğimizde istenilmeyen olaylar ortadan kalkar" dedi.
Ayrıca, futbolun tüm dünyada siyasi kadroların en fazla kullanmak istediği olgu olduğunu söyleyen Mehmet Cansun, İspanya Kralı'nın kendisine, "Türkiye'nin güzel yüzünü Galatasaray ile görme fırsatı buldum. Daha önce sadece deprem, terör gibi konularla gündemimizde yer alıyordu" sözlerini söylediğini anlattı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Manchester City, Donnarumma için Ederson'u bekliyor!

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!
