Eski başkanlar temkinli konuştu
Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan eski başkanlarımızdan Alp Yalman, ligde kalan son 2 haftayı da dikkate almaları gerektiğini belirterek, ''Şu anda şampiyonluktan bahsedemeyiz. Son 2 haftada Galatasaray'a yakışır neticeler alıp, ondan sonra şampiyonluktan bahsedebiliriz. İnşallah haftaya Sivasspor maçını da kazanırız'' diye konuştu.
Faruk Süren de Fenerbahçe'yi yenerek avantajlı duruma geldiklerini ifade ederek, ''3 puan aldık, mutluyuz. Ama daha 2 maç var, dikkatli olmamız lazım'' dedi.
Mehmet Cansun ise bugünün tüm camiaları için önemli bir gün olduğunu kaydederek, ''Bu sezon bütün olumsuzluklara rağmen, bugün bu galibiyet, takımın, bugünkü teknik heyetin ve yönetimin eseridir. İnşallah gelecek haftaki Sivasspor maçını da kazanırız'' diye konuştu.
Bu arada Fenerbahçeli yöneticiler, hiçbir açıklamada bulunmadan stattan ayrıldılar.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Christian Karembeu: "Arda Güler, tüm dünyaya gösteriyor"

Pavel Nedved'den Kenan Yıldız'a övgü!

Fernandinho, emekli olduğunu açıkladı!

De Laurentiis, Victor Osimhen transferi yüzünden yargılanacak!

Paul Pogba, sahalara geri dönüyor

Jordi Alba: "Messi, Yamal ile kıyaslanamaz"

Can Uzun için transfer gerçeği!

Milan'dan Niclas Füllkrug hamlesi!

Toni Kroos'tan Vinicius eleştirisi: "Takıma zarar veriyor"

Juventus'a Sacha Boey önerisi!
























