Engellilere gösteri maçı...
Turnuvanın final maçında Üsküdar ile Aksaray İşitme Engelliler Spor Kulübü karşı karşıya geldi.
Üsküdar İşitme Engelliler Spor Kulübü, rakibini 7-3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Zeytinburnu İşitme Engelliler Spor Kulübü de üçüncü oldu.
Final maçı öncesi Galatasaraylı eski futbolcular Uğur Tütüneker, İsmail Demiriz ve Muhammet Altuntaş, işitme engelli futbolcularla bir gösteri maçı yaptı.
Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Galatasaraylı eski futbolcular Uğur Tütüneker, İsmail Demiriz ve Muhammet Altuntaş, böyle bir organizasyonda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, böyle organizasyonlara her zaman destek olmaya hazır olduklarını söylediler.
Türk futbolu hakkında değerlendirmelerde bulunan Galatasaraylı eski futbolcular, Türk futbolunda bir düşüş olduğunu ifade ederek, "Süper Lig'de maçlar çok zevksiz geçiyor. Büyük kulüpler iyi futbol sergilemiyor. Fenerbahçe, ligde lider, ancak oynadığı futbolla Avrupa'da başarılı olamıyor" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Donnarumma, PSG taraftarına veda etti!

Chelsea, deplasmanda West Ham'a gol olup yağdı!

PSG, sahasında hata yapmadı

Harry Kane'den hat-trick ve Bayern Münih'ten rahat galibiyet!

Inter, Diouf'u kadrosuna kattı!

Everton'dan Tyler Dibling için anlaşma!

Villarreal, Renato Veiga'yı transfer etti!

Roma'dan Sancho alternatifi: Eljif Elmas!

Yann Sommer'den geleceği için mesaj!

PSV, Bayern Münih'den aldı: 15 milyon Euro!
