Emre: "Ben koyu G.Saraylıyım"

 

Emre: "Ben koyu G.Saraylıyım"
İtalya Ligi Seri A'nın güçlü takımlarından İnter'de forma giyen Emre Belözoğlu, Basınköy'de bulunan Milli Eğitim Vakfı Özel İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen organizasyonda öğrencilerin en çok ilgi gösterdikleri futbolcu olarak dikkat çekti.

Yıldız futbolcu, özellikle Avrupa'da futbol yaşantısı ve yeniden Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği şeklindeki sorulara, "Ben koyu bir Galatasaraylıyım. Beni ben yapan camia burası. Ama futbol hayatımı Avrupa'da devam ettirmek istiyorum. Zaten 2007 yılına kadar sözleşmem var ve Milano'da çok mutluyum. Belki daha sonra İngiltere ve İspanya'da kariyerime devam edebilirim. Eğer bir gün Türkiye'ye futbol oynamak için dönecek olursam, bu tabii ki Galatasaray'da olacaktır" diye yanıt verdi.

Türk futbolcularının kalite olarak dünya ortalamasının üzerinde olduğunu kaydeden Emre, "Ama yurtdışındaki oyuncular kafa ve fizik olarak maçlara kendilerini daha iyi hazırlıyorlar. Ben her Türk futbolcusunun Avrupa'da forma giyerek bu tecrübeyi yaşamasını ve Türkiye'yi temsil etmesini isterim" dedi.

(A) Milli Futbol Takımı Doktoru Cengiz Dinç ise futbolcuların tedavi için neden yurtdışını tercih ettiği yönünde yöneltilen sorulara, "Türk tıbbının dünyadaki yeri kesinlikle Avrupa'nın gerisinde değil. Tedavi için yurtdışına giden futbolcuların büyük bir bölümü zaten yabancı. Bu da her geçen gün azalıyor. Yakın bir zamanda ise tedavisi için yurtdışını tercih edecek oyuncu kalmayacağına inanıyorum" karşılığını verdi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler