Emre: "Başarıyı hak ediyoruz"

G.Saray'da hem ligde hem de Avrupa'da cezalı duruma düşen Emre Aşık, Liverpool karşısında oynamadığı için kendisini çok kötü hissettiğini belirtti. Tecrübeli futbolcu, 'Liverpool karşılaşması tam benim maçımdı. Arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. İlk defa cezalı olduğum için kendime kızdım' dedi.
'İnsanın adı çıkmasın. Aslında bilinenin aksine agresif ve hırçın değilim. İstanbulspor'da forma giydiğim 3 sezonluk dönemde bir kez bile kırmızı kart görmedim' diyerek serzenişte bulunan Emre, G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansı için de oldukça umutlu konuştu: 'Biz ekip olarak neler yapmadık ki. Avrupa'nın büyük takımları ile aramızda sadece maddi yönden fark var. Diğer yönlerden onlardan daha üstünüz. Liverpool maçı 1-1 tamamlanınca büyük bir avantaj kaçırdık. Bu karşılaşmayı kazansaydık işimiz daha kolay olurdu. Artık deplasmanda oynayacağımız Roma maçının önemi daha da arttı. Bizler zoru severiz. Bir şarkı var, 'Yakarız Roma'yı da yakarız' diye. Rakibimizi kendi evinde yenip önemli bir engeli aşacağımıza inanıyorum. Biz Galatasaray'lı futbolcular olarak elenmeyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz.
UEFA Kupası'nı ve Süper Kupa'yı bu takımın tesadüf olarak kazanmadığını herkese göstereceğiz. Takımdan çok sayıda arkadaşımız gitti. Bir o kadarı da geldi. Ne olursa olsun sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Galatasaray'ın yenemeyeceği rakip yok. Çok kaliteli bir hocamız var. Çok da iyi çalışıyoruz. Bu takım başarıyı fazlasıyla hak ediyor. Kaybettiğimiz puanları son iki maçımızda telafi edeceğiz.'
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mehdi Taremi, Inter U23 takımıyla antrenmanlara başlıyor

Marsilya'da Rabiot ve Rowe satış listesinde

Wolverhampton, Jackson Tchatchoua'yı kadrosuna kattı

Leeds United, lige galibiyetle başladı

Wolfsburg'tan Benfica'ya ret: Mohamed Amoura

Benjamin Pavard, Barcelona'ya önerildi!

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır

Manchester United'a Donnarumma çağrısı

Christian Romero, Tottenham ile sözleşme uzattı

Marsilya'da gerginlik: Rabiot ve Rowe kadro dışı!
