Emana'da son durum!
Galatasarayımıza transferi gündemde olan Achille Emana'nın menajeri Jose Pablo Varela transfer hakkında açıklamalarda bulundu.
Anadolu Ajansı

Transferin ''ödeme şekli'' konusunda tıkandığını ifade eden Varela, ''Müzakerelerin devam edip etmeyecek durumda olacağını en kısa zamanda öğreneceğimizi sanıyorum'' dedi.
Varela, ''Emana'nın kafa olarak pazar günkü 2. lig ilk maçında oynayacak durumda olmadığını, ancak kararı Betis teknik direktörünün vereceğini'' söyledi.
Öte yandan Sevilla kentinin yerel gazeteleri, İtalya'nın Palermo takımının geçen sezon sonundan itibaren Emana ile ilgilendiğini, ancak şimdi ciddi bir şekilde teklif götürmeye hazırlandığını iddia etti.
Yapılan yorumlarda, Real Betis'in Emana'yı satarak takıma bir veya iki futbolcu takviye yapmak istediği hatırlatılarak, Galatasaray'ın yaptığı 6 milyon avroluk teklifin Palermo tarafından yükseltilebileceği savunuldu. Sevilla basını, her türlü ihtimalde transfer sezonunun bitmesinden önce Emana'nın Betis'ten ayrılmasının büyük olasılık olduğunu vurguladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Donnarumma'dan Paris Saint-Germain'e veda paylaşımı!

Real Madrid'de Arda Güler şov!

Manchester City'de Ederson yerine Gianluigi Donnarumma

Paris Saint-Germain'de siyasi ayrılık!

Loic Bade, Sevilla'dan Leverkusen'e!

Bournemouth'tan 17.2 milyon euro'luk satış!

Chelsea'de Xavi Simons ısrarı

Liverpool'dan yeni hamle: Isak

UEFA Süper Kupa sahibini buluyor!

PSG, Illia Zabarnyi transferini açıkladı
