Eksik Çalıştık!

Galatasarayımız, Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından sürdürdü.  

Anadolu Ajansı
Eksik Çalıştık!
Galatasarayımız, Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, teknik direktörümüz Michael Skibbe yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalıştı. Akşam, basına kapalı gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başlarken, futbolcular daha sonra teknik çalışmalar yaptı.

Milli takım kamplarında bulunan oyuncuların yer almadığı antrenmanda Mehmet Güven ve Emre Aşık takımla birlikte, Hasan Şaş ise özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştı. Mehmet Topal da tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde sahada takımdan ayrı antrenman yaptı.  Bu arada, Serkan Kurtuluş, Hakan Balta, Fernando Meira ve Semih Kaya'nın tedavilerine de tesislerde devam edildi.  Galatasaray, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Sabah antrenmanı basına ve taraftara açık, akşam antrenmanı ise kapalı olacak.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler