Dürüst: "Oynamak istiyorduk"

Maçı izlemek için stada gelen Galatasaraylı taraftarlar, erteleme kararı veren hakem Metin Tokat’ı, bu kararından dolayı yuhaladı. Tokat’ın sahada yaptığı test sırasında tezahüratlarıyla karşılaşmanın oynanmasını talep eden yaklaşık 5 bin taraftar, daha sonra protesto gösterileriyle tribünlerden ayrıldı.
Karşılaşmadan önce her iki takım oyuncuları da bir süre karlı kaplı sahada ısınma çalışması yaptılar. Futbolcular, hakemin kararıyla yeniden soyunma odasına gidip, stattan ayrıldılar.
İstanbul’daki genel elektrik kesintisi Mecidiyeköy’de de olunca maçı izlemek için stada gelenler sıkıntılar yaşadılar.
Elektronik turnikelerin çalışmaması nedeniyle taraftarlar, zorlukla içeri girerken, maçın ertelenmesiyle stattan ayrılmak zorunda kaldılar.
Bu arada karşılaşmayı izlemek üzere gelen taraftarlar, trafiğin yoğun olması nedeniyle de sorun yaşadılar. Galatasaray ile Denizlispor arasında Florya Metin Oktay Tesisleri’nde PAF Ligi’nde yapılan maç, 2-2 berabere sona erdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kimmich: "Sane! Çok şaşırdım"

Juventus'ta Kenan Yıldız'a 5 yıllık yeni sözleşme

Tottenham, Mathys Tel'in bonservisini aldı

Tijjani Reijnders: "Tereddüt yaşamadım"

De Bruyne'den Napoli formasıyla ilk sözler

PSG, Zabarnyi'nin transferi için yoğun mesaide!

Atletico Madrid'in sol bekteki önceliği: Robertson!

Gyökeres'ten Manchester United'a ret!

Antonio Conte'nin özel isteği: Ademola Lookman

İranlı golcü Mehdi Taremi, ülkesinden çıkamadı!
