Durmak yok
Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray, Beşiktaş ile milli maç arasından sonra oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.
Sakatlıkları süren Alparslan, Ayhan ve Linderoth'un sağlık merkezinde yapılan tedavilerinin ardından salonda ve sahada çalıştıkları kaydedildi.
-MİLLİLER YOLA ÇIKTI-
Galatasaray'da, (A) Milli Takımı kadrosuna çağrılan Hakan, Servet, Sabri, Arda, Mustafa ve Gökhan'ın yanı sıra, Aydın Ümit Milli Takım'a, Keita Fildişi Takımı, Elano Brezilya, Harry Kewell Avustralya ve Milan Baros da Çek Cumhuriyeti Milli Takımı kamplarına katılmak için yola çıktılar.
-İKİ GÜN İZİN-
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, milli maç arası nedeniyle oyuncularına iki gün izin verdi.
Sarı-kırmızılılar, derbi maçın hazırlıklarını iki günlük bir aradan sonra 4 Eylül Cuma akşamı saat 18.00'de basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürecek.
Bu arada, yeni transfer Caner Erkin ise takım izinli olduğu günlerde kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como'dan Lazio'ya Olimpico'da şok

Brahim Diaz özür diledi: "Canım çok acıyor"

Diego Simeone'den Julian Alvarez'e destek!

Hakan Çalhanoğlu, Arsenal maçında yok!

Ronaldo, Juve'den 9.8 milyon daha alacak

Diego Simeone'den Sörloth'a büyük övgü!

Milan'dan Inter'e çok yakın takip

Roma'da Donyell Malen golle başladı!

Van Persie, oğlu Shaqueel'i oyuna aldı! İki gol attı!

Atletico Madrid, Galatasaray öncesi kazandı



























