Durmak yok
Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray, Beşiktaş ile milli maç arasından sonra oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.
Sakatlıkları süren Alparslan, Ayhan ve Linderoth'un sağlık merkezinde yapılan tedavilerinin ardından salonda ve sahada çalıştıkları kaydedildi.
-MİLLİLER YOLA ÇIKTI-
Galatasaray'da, (A) Milli Takımı kadrosuna çağrılan Hakan, Servet, Sabri, Arda, Mustafa ve Gökhan'ın yanı sıra, Aydın Ümit Milli Takım'a, Keita Fildişi Takımı, Elano Brezilya, Harry Kewell Avustralya ve Milan Baros da Çek Cumhuriyeti Milli Takımı kamplarına katılmak için yola çıktılar.
-İKİ GÜN İZİN-
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, milli maç arası nedeniyle oyuncularına iki gün izin verdi.
Sarı-kırmızılılar, derbi maçın hazırlıklarını iki günlük bir aradan sonra 4 Eylül Cuma akşamı saat 18.00'de basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürecek.
Bu arada, yeni transfer Caner Erkin ise takım izinli olduğu günlerde kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 100 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!

























