Durmak yok

Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 1,5 saat süren idmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı. Ankaragücü karşısında 90 dakika oynayan futbolcular koşu yapıp idmanı tamamlarken, diğer futbolcular koşunun ardından, istasyon ve şut çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadılar.
Dünkü karşılaşmada devre arasında oyundan alınan Hakan ile maçta kırmızı kart gören Hasan Şaş'ın da as futbolcularla birlikte çalışması dikkat çekti.
Futbolcuların idmanda neşeli oldukları gözlenirken, aralarında sorun bulunduğu öne sürülen Hasan Şaş ile antrenör Erdal Keser arasındaki samimi görüntüler gözden kaçmadı. Erdal Keser, maç sırasında Hasan Şaş'ı savunmak isterken, hakem Barış Şimşek tarafından sahadan ihraç edilmişti.
SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR
Galatasaray'da sakatlar kervanına dünkü karşılaşma sonunda aldığı darbeye bağlı olarak sağ dizinde ödem bulunan Inamoto da katıldı.
Inamoto'nun durumunun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı öğrenilirken, dün Ankara'da maç sabahı yapılan idmanda sakatlanan Hasan Kabze, sağ dizinde problem bulunan Orhan ve sakatlıkları süren Aydın ile Arda idmana çıkmadı.
Sakat olan Aykut bugün koşulara başlarken, Carrusca ise takımdan ayrı çalıştı.
Galatasaray, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak yapacağı idman ile sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Douglas Luiz, Nottingham Forest'ta

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino
