Diyarbakırspor hazırlıkları tam gaz
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Eric Gerets yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusu ve açma-germe çalışmasıyla başladı. Futbolcular Antrenmanın ana bölümünde önce koordinasyon çalışması, ardından pas çalışması ve son olarak dar alanda kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptılar. Koordinasyon ve pas çalışması sırasında takımdan ayrı çalışan kaleciler, kaleci antrenörü Nezih A. Boloğlu eşliğinde özel bir antrenman programı uyguladılar.
Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren çalışmada tedavileri süren Uğur Uçar kondisyoner Cevat Güler eşliğinde, Orhan Ak ve Yalçın Ayhan ise fizyoterapistler eşliğinde, terapi seanslarının ardından özel antrenman programları doğrultusunda sahada takımdan ayrı olarak çalışmaya devam ettiler.
Kulüp Doktoru Murat Çevik, geçirdiği ameliyat sonrasında bu sabah ilk kez Metin Oktay Tesisleri’ne gelen Ümit Karan`ın tedavisini, bugünden itibaren sağlık merkezinde sürdüreceğini bildirdi.
Galatasaray, yarın yapacağı son antrenmanın ardından Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Stuttgart'ın paylaşımı olay oldu, geri adım geldi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

Real Madrid farka koştu; Arda Güler'den asist!





















