Divanda Kurulu'nda isyan!

Galatasaray Kulübü’nün aylık olağan divan kurulu toplantısında ortalık karıştı. Divan kurulu üyeleri yönetimi topa tuttu ve Ali Sami Yen Stadı'nın inşaatının gecikmesinden, maçların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına kadar birçok konu hakkında yöneticiler eleştiri yağmuruna tutuldu. Divan kurulu üyeleri, "Ali Sami Yen Stadı'nı bize geri verin. Olimpiyat Stadı'nda maç falan seyredilmez. Galatasaray'a hasret kaldık" diye konuştu.
Yönetimin stat konusunda başarısız olduğunu söyleyen divan kurulu üyeleri, Ali Sami Yen'in yerini hiçbir stadın tutamayacağını ifade ederek eleştirilerine şu şekilde devam ettiler: "Bize Olimpiyat Stadı falan lazım değil. Ali Sami Yen'in söktüğünüz koltuklarını geri takın maçları da yine evimizde oynayalım. Olimpiyat Stadı'nda oynamaya başladığımız günden bu yana birbirimizin yüzüne hasret kaldık.
Ali Sami Yen'in ne zaman yenileceğini de tam olarak açıklamıyorsunuz. Bu işin sonu ne olacak, bize en yakın zamanda bilgi verin. Kimsenin bizi Ali Sami Yen'den ayırmaya hakkı yok. Mecidiyeköy'den kilometrelerce uzakta bir stada bizim gitmemizi nasıl bekliyorsunuz. Bize şehir içinde bir stat bulun. İstanbul'un dışındaki bu stada kış gelince hiç kimse gitmez. İş sadece kombine satmak değil. Takımı kim desteleyecek."
Sarı kırmızılı yöneticilerden Mehmet Şencan ise divan kurulu üyelerine cevap olarak ılımlı bir tavır sergiledi ve, "Sizin her isteğiniz bizim için herşeyden daha önemli. Ancak sizden anlayış bekliyoruz. 30 Eylül'e kadar Ali Sami Yen Stadı'nın kredi konusu çözüme kavuşacak. Bizim amacımız size yakışan stadı yapmak. Bunun için siz de bize destek olun. Stadın yollarını yaptığımız zaman ortada sorun falan kalmaz" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Szczesny ile nikah tazeledi!

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak
