Zor da olsa kazandık!
Avrupa Erkekler Voleybol Çalenç Kupası 16'lı Eleme Grubu'nda Galatasaray Yurtiçi Kargo, deplasmanda Bosna Hersek'in Kakanj takımı karşısında zorlandı.
DHA
Mücadelenin ilk seti 25-21 ev sahibi takımın üstünlüğüyle geçildi. İkinci sette toparlanan Galatasaray Yurtiçi Kargo, bu seti 25-17, 3. seti ise 25-11 önde tamamlayarak setlerde 2-1 öne geçti. 4. sette yeniden oyuna dahil olan Kakanj, seti 25-23 alınca durum 2-2 eşitlendi ve maçın sonucu tie-break setine kaldı. Çekişmeli maçın tie-break setini 15-13 alan Galatasaray Yurtiçi Kargo, maçı 3-2 kazandı.
Galatasaray Yurtiçi Kargo, kakanj ile rövanş maçını, 19 Ocak Salı günü sahasında yapacak. Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki karşılaşma 19.00'da başlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika




























