Voleybolda derbi zamanı!..
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki üçüncülük mücadelesi, Çarşamba günü olacak
Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki üçüncülük mücadelesi, Çarşamba günü yapılacak derbiyle başlayacak.
Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak serinin ilk maçı, saat 19.00'da başlayacak ve TRT Spor HD'den naklen yayınlanacak.
İki galibiyete ulaşacak takımın üçüncülüğü elde edeceği eşleşmenin ikinci karşılaşması, 14 Nisan Cumartesi günü aynı salonda Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanacak.
Ligde normal sezonu 4. sırada bitiren Fenerbahçe, ligi 5. basamakta tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor ile play-off çeyrek finalinde eşleşmiş ve rakibini 2-0 ile saf dışı bırakmıştı.
Normal sezonu 3. sırada tamamlayan Galatasaray ise play-off çeyrek finalinde eşleştiği Halkbank'ı 2-1 ile geçmişti.
Yükseldikleri play-off yarı finalinde Fenerbahçe, Eczacıbaşı VitrA'ya, Galatasaray ise VakıfBank'a aynı skorla (2-0) elenmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!
























