Haydi Kızlar! Rusya'da final...
Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası’nda tarihi bir maça çıkıyor. Taraflar arasında tırmanan gerilimin gölgesinde, İstanbul’da yendiği son şampiyon Krasnodar karşısına, son noktayı koymak istiyor.
Webaslan ve AA

Cim-Bom, deplasmanda her türlü galibiyet ile tarihinde ilk kez bu kupanın sahibi olacak. Geçen sezon bu kupayı müzesine götüren Dinamo Krasnodar ise rövanşı 3-1 veya 3-0’lık skorlarla kazanması halinde başarısını tekrarlayacak, ev sahibinin 3-2’lik galibiyeti, oyunu altın sete götürecek.
İki takım arasındaki buluşma son günlerde artan gerilim ortamının gölgesinde oynanacak. İstanbul’daki maçta Galatasaray taraftarının ve hocasının kendilerine kötü davrandığını öne süren Krasnodarlı voleybolcu Tatiana Kosheleva’nın açıklamalarıyla başlayan ve ardından taraflar arasında polemiğe dönüşen gelişmelerin ardından oynanacak olan karşılaşma için yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Taraftara uyarı
Rus yetkililer Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Rusya’ya gidememesine yol açarken, Krasnodar’dan ise maç öncesi taraftarına çağrıda bulundu: “Taraftarımız İstanbul’daki türde davranışlarda bulunmayacaktır. Kendilerinden provokasyona gelmemelerini ve Galatasaray taraftarının seviyesine düşmemelerini bekliyoruz. Bizler misafirperver insanlarız.”

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jadon Sancho, Juventus ile anlaştı!

Newcastle United, Elanga'yı açıkladı!

Crystal Palace, Avrupa Ligi'nden men edildi

Ruben van Bommel babasının izinden ilerliyor

Arsenal'e Madueke'de mutlu son: 57 Milyon Euro!

Chelsea'de Jackson için veda ihtimali!

Bayer Leverkusen, genç golcüyü açıkladı: Christian Konafe

Roma Svilar ile sözleşme uzattı!

Inter, Taremi'nin bonservisini belirledi!

Granit Xhaka, Suudi Arabistan yolcusu!
