"Gurur duyuyorum"
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın yeni transferi Sinem Barut, transferin açıklanmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Bayan Voleybol Takımı’nın yeni transferi Sinem Barut, imza töreni sonrası GSTV’nin sorularını yanıtladı.
Sarı kırmızılı kulübe geldiği için gurur duyduğunu belirten Barut şunları söyledi:
"Böyle büyük bir camiada, büyük bir kulüpte oynayacağım için gerçekten gurur duyuyorum. Elimden gelen her şeyi en iyi şekilde yapmak ve kulübe layık olmak için çalışacağım. Umarım hep birlikte, bu takımla beraber büyük başarılara imza atacağız.
Antrenörümüz ve takımdaki oyuncular tek tek baktığımızda çok iyi isimler. Bu sene böyle bir kadroda yer alacağım için çok mutluyum. Sonuçta bu benim için iyi bir tecrübe olacak. Şampiyonlar Ligi oynayacağız, birçok başarıya da imza atacağımızı düşünüyorum. Böyle iyi bir takımda oynayarak tecrübe kazanacağım.
Şimdiden Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmanın heyecanını yaşıyorum. CEV Kupası’nda oynadım ama Şampiyonlar Ligi gerçekten farklı bir ortam. Umarım hep birlikte gerçekten güzel şeyler yapacağız."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'den Vinicius Junior'a rekor teklif!

Schalke'de Mertcan Ayhan'a yeni sözleşme

Sebastian Hoeness'tan Demirovic tepkisi!

Real Madrid'de Yan Diomande için geri sayım!

Konyaspor, Hull City'ye üç golle mağlup oldu

Lois Openda, Juventus'tan Lyon'a kiralandı

Arsenal'den müthiş hamle: Vinicius Junior

Real Madrid'den çılgın transfer: 120 milyon Euro!

Leipzig'den Real Madrid'e Diomande yanıtı!

Hull City, Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattı

























