Güneyligil kadrodan memnun
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, yeni sezon öncesi Galatasaray TV’den Merve Ergü’nün sorularını yanıltladı.
Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten başantrenör Ataman Güneyligil, bu sene yapılan transferlerle alternatifli bir kadroya sahip olduklarının da altını çizdi.
Başantrenör Ataman Güneyligil’in açıklamaları şöyle:
“Yeni sezon çalışmalarına geçen hafta Pazartesi günü başladık. Her gün çift antrenman yapıyoruz. Şu anda fitness ve top çalışması yaparak yeni sezona hazırlanıyoruz. Sezon başı çalışmaları oyuncular için zor geçiyor. İki hafta daha bu şekilde devam edeceğiz. Daha sonra teknik çalışmalara başlayacağız.
Yabancı oyuncularımızdan biri gitti. Yönetimimiz sağ olsun aynı mevkiiye 2 yabancı oyuncu transfer etti. Seda gibi çok önemli bir oyuncu transfer ettik. Diğer yabancı oyuncularımızı da kadromuzda tuttuk. Geçen sene kadromuzda çok fazla alternatifimiz yoktu. Sakat oyuncularımızı oynatmak zorunda kalmıştık. Bu sezon daha alternatifli kadroya sahibiz.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'da Raphinha kararı! Galatasaray maçında yok

Xavi Simons, Harvard'a kaydoldu!

Everton, iki yıl geçmeden yeniden satışta!

Jose Mourinho: "Arda Güler sakattı, izin verdim!"

Manchester City dosyasında 40 milyar dolarlık baskı!

Mikel Arteta: "Damarlarımda hala o zehir var"

Barcelona'da yeni bir çağın heyecanı: Flick ile büyük hayal

Hull City'den 1. Lig yıldızına 1.5 milyon sterlin!

NBA yıldızı Shai Gilgeous-Alexander, Atletico Madrid'e ortak oldu!

Bologna, Matteo Darmian'ı kadrosuna kattı






















