Derbide üçü de yok!
Servet Çetin, Mehmet Topal ve Emre Güngör’ün bir aydan önce forma giyecek duruma gelmelerinin imkansız olduğu öğrenildi.
Milliyet
Milli maçlar için lige verilen arada sakatlığı bulunan oyuncularımızın sahalara geri dönmesi bekleniyordu. Ancak Servet Çetin, Mehmet Topal ve Emre Güngör’ün bir aydan önce forma giyecek duruma gelmelerinin imkansız olduğu öğrenildi.
Kocaelispor ile yapılan lig maçında ayak tarak kemiği kırılan Servet ile sol ayak arka adalesinde yırtık tespit edilen Emre Güngör’ün en az bir ay sonra, Bordeaux rövanşında omzu çıkan Mehmet Topal’ın ise yaklaşık 6 hafta sonra sahalara dönebilecekleri bildirildi.
Bu futbolcularımızn hızla iyileşerek yaşadıkları sakatlıklardan tamamen kurtulmaları halinde bile fizik olarak takımın gerisinde olacakları için 12 Nisan’da yapılacak Fenerbahçe maçında görev yapamayacakları vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!
























