Derbi hazırlıkları başladı
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Erik Gerets yönetiminde başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda, Sivasspor karşılaşmasında yer alan futbolcular koşu yapmakla yetinirken, diğerleri kondisyon ve şut çalışmasının ardından dar sahada yaptıkları çift kale maçla idmanı tamamladı.
Sakatlıkları bulunan Carrusca ve Aydın takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde koşu yaparken, Hakan, Orhan ve Sivasspor maçını belindeki ağrıları nedeniyle tamamlayamayan Arda çalışmaya katılmadı.
Kulüp doktoru Murat Çevik, Arda'nın tedavisine bugün başladıklarını ve yarın da sürdüreceklerini ifade ederek, Fenerbahçe maçına yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.
Antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyet, 45 yaşına giren antrenör Reinhard Stumpf'un doğum gününü kutlarken, Stumpf sahaya getirilen doğum günü pastasını kesti.
Sarı-kırmızı takım, yarını izinli geçirdikten sonra Fenerbahçe maçı hazırlıklarını 28 Kasım Salı günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"




























