Denizli maçında 11'de!..
Galatasarayımız'da Brezilyalı yıldızımız Elano şova hazırlanıyor.
DHA
Bugüne kadar futbolcu arkadaşlarından ayrı olarak fizik kondisyon çalışmaları yapan Brezilyalı yıldızın Denizlispor karşısında forma giyecek düzeye geldiği bildirildi.
Geçtiğimiz çarşamba günü Brezilya Milli Takımı ile Estonya'ya karşı forma giyen ve yaklaşık bir saat sahada kalan Elano'nun, Denizlispor maçının 18 kişilik kadrosunda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Brezilya Milli Takımı'ndan hemen İstanbul'a dönen yıldız futbolcu dünkü antrenmanda yine kondisyoner eşliğinde tek başına çalıştı. Elano'nun bugün basına ve taraftarlara kapalı olarak yapılan antrenmanda ilk kez takımla birlikte çalışacağı öğrenildi.
Yıldız futbolcu Rijkaard ile dünkü antrenman sonrası yaptığı görüşmede hazır olduğunu bildirdi. Bu görüşme sonrasında Rijkaard'ın Brezilyalı yıldızına en azından ikinci yarı forma şansı vermesi bekleniyor.
Elano'nun katılımı ile birlikte Arda, Keita, Baros gibi yıldızları birarada oynayacak olan sarı kırmızılı takım, sezon başından bu yana ilk kez ideal kadrosu ile sahada yer alacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!






















