Dellas ve El Fakiri müjdesi

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, takımdaki herkesin mutlu olması için çalıştıklarını belirterek, 'O zaman başarı gelir' dedi ve sezona sorunsuz girme garantisi verdi. Canaydın, Teknik Direktör Gheorghe Hagi ile yaptığı gizli zirvede Rumen çalıştırıcıya bir sıkıntısı olup olmadığını sordu. Kamp çalışmalarından memnun olduğunu söyleyen Hagi, 'Her şey çok iyi gidiyor. Son derece disiplinli bir şekilde çalışıyoruz' dedi ve ekledi: 'Tek sıkıntımız defansta. Burası mutlaka takviye edilmeli. Bu haliyle sıkıntılar yaşayabiliriz.'
Dellas'ın transferi için uğraştıklarını ifade eden Başkan Canaydın da Hagi'ye 2 futbolcu alacaklarını söyledi ve '100. yılımızda şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Dellas'ın durumu bugün yarın netleşecek. Bu futbolcuyu kadromuza katmak için her türlü fedakarlığı yapacağız ' diye konuştu. Yönetici Şükrü Ergün ise, Dellas'ın Galatasaray'ı istediğini kaydederek, 'Roma ile büyük ölçüde anlaştık. Arada sadece ufak tefek pürüzler kaldı' ifadesini kullandı.
Sezon başladığında oyuncuların kafasında futboldan başka bir şeyin olmaması gerektiğinin altını çizen Hagi ise 'Bülent, Hakan Şükür, Arif ve Ergün için her gün değişik haberler çıkıyor. Bunların durumu bir an önce netleşmeli' dedi. Başkan da 'Onlar karizmatik, şahsiyetli ve olgun insanlar. Biz hepsi ile de görüşüp tüm sorunları çözdük. Ayrıca sezon başlamadan futbolcuların kalan alacaklarının tamamı ödenmiş olacak' diye cevap verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!
