Dedehayır'dan basketbola destek!

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Dedehayır, bayan ve erkek takımı olarak şampiyonluk hedefi ile başladıkları sezonda, çok önemli haftalara girdiklerini belirterek, ''Bu cumartesi günü erkek takımımız, bir sonraki hafta pazar günü de bayan takımımız kendi sahamızda Fenerbahçe'ye karşı belki de normal sezonun en önemli maçlarına çıkacaklar. Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarımız desteği sonuna kadar hak ediyor, bunu taraftarlarımızdan bekliyoruz'' dedi.
Sezon öncesinde çok büyük titizlik gösterip kurdukları bayan ve erkek takımlarının, bu maçlarda taraftar desteğini arkalarında hissetmek isteyeceklerini dile getiren yönetici Dedehayır, ''Hem erkek hem bayan takımlarımızın maçlarında büyük Galatasaray taraftarının Ayhan Şahenk Spor Salonu'nu tek bir boş koltuk bırakmadan dolduracağına eminim. Şampiyonluk hedefinde ilerleyen takımlarımız bu desteği sonuna kadar hak etmektedirler ve bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız da bunun karşılığını en güzel şekilde alacaklardır'' diye konuştu.
Ahmet Dedehayır, basketbol şubesi olarak bugüne kadar hem idari hem teknik anlamda, tam donanımlı ve disiplinli bir şekilde yola devam ettiklerini kaydederken, şubenin hem maddi hem manevi tüm ihtiyaçlarının eksiksiz bir şekilde yerine getirildiğini sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bruno Fernandes iddialara noktayı koydu: Serveti reddetti

Newcastle United, Sörloth'un peşinde

Vinicius Junior'un evinde yangın paniği

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi: Jorge Mendes devrede

Zenit'de Gerson, Brezilya'ya dönmek istiyor!

Mbappe'den Madrid–Paris karşılaştırması

Bruno Fernandes'ten transfer iddilarına net yanıt!

İtalya'da ayın oyuncusu Pulisic!

Bayern Münih, Köln'ün genç yıldızını radarına aldı!

Daniel Guzia'dan Vinicius Junior'a sert eleştiri!
