De Sanctis seneye yok
Sezon boyunca İtalyan kaleciyi yakından takip eden Jimenez, Sanctis´e gelecek sezon kaleyi emanet etme kararı verdiği iddia edildi.
Sezon başında Sevilla’dan kiralanan Morgan De Sanctis’in bonservisini almak için devre arasında uğraş veren Galatasaray Yönetimi, bir sonuç elde edememişti. İtalyan kalecinin İstanbul’da kalmak istemesine rağmen, Sevilla ve bir önceki kulübü Udinese arasında süren mahkemeden dolayı işi bitiremeyen Sarı-Kırmızılı idareciler, alternatif arayışına yönelmişti. De Sanctis ise Galatasaray Dergisi’ne verdiği röportajda, “Palop varsa, Sevilla’ya dönmem” demişti.
Palop’tan vazgeçiyor
Palop, Sevilla’nın 1. kalecisi. Ancak 36 yaşındaki file bekçisinin artık yetersiz olduğunu düşünen İspanyol ekibinin teknik direktörü Manolo Jimenez, sezon içinde takip ettiği Sanctis’in son durumunu görmek üzere Almanya’daki Hamburg maçını izledi. Jimenez’in, İtalyan eldivenin kurtarışlarına hayran kaldığı ve gelecek sezon formayı kendisine teslim etmeyi düşündüğü belirlendi. Galatasaray ise Kalli’nin raporuyla Xanthi’nin kalecisi Gspurning’i takibe almıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serge Gnabry'ye Avrupa'dan iki dev talip!

Premier Lig devleri, Kenan Yıldız'ın peşinde!

Milan'da Santiago Gimenez için karar!

De Laurentiis'ten UEFA VE FIFA'ya tepki!

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

























